Limemarineradebär. Tvätta av ballongerna med lite diskmedel och skölj noga. Bären marinerar du 1-2 timmar innan ni ska äta. 5 dl vispgrädde. 250 gr blåbär
Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. Limemarinerad frukt250 g blandad frukt, och bär (t ex jordgubbar, kiwi, äpple och blåbär) 1 kruka färsk mynta 0,5 dl ljust muscovadosocker 1 limefrukt, saften
Servera pannacottan med de limemarineradebären. Hallon och björnbär. Tina bären. Vaniljpannacotta medlimemarineradebär (4 portioner). 2 dl vispgrädde. 2 dl blandade frusna upptinade bär. Blanda med socker/stevia och riv skalet av 1/2 lime och saft från limen. 2 dl vispgrädde
Vit chokladpannacotta100 g vit choklad 1 dl gelésocker, multi 5 dl vispgrädde 1 msk vaniljsocker. 1Limemarinerad frukt250 g blandad frukt, och bär (t ex jordgubbar, kiwi, äpple och blåbär) 1 kruka färsk mynta 0,5 dl ljust muscovadosocker 1 limefrukt, saften
Min mor fyller 47 år idag och det firades med hemmagjorda tapas (som tyvärr inte fångades på bild, vi var för hungriga hehe) och till efterrätt blev det en riktigt smarrig pannacotta. Om du har frysta hallon, tina dessa och blanda sedan runt med cirka 2 tsk strösocker och 1-2 tsk limejuice. Ungefär 5 minuter innan servering, ta fram pannacottan och toppa med de limemarinerade hallonen
Med sylt, grädde och färska bär, ibland serverar jag även bacon till. färsta bär. Doften av nystekta pannkakor är något speciellt och roligt är det att göra dem med
Koka upp bären i en kastrull. Mixa soppan slät, gärna med hjälp av stavmixer. Hetta upp soppan igen och servera med iskall vispad grädde och mandeltoppar
Limemarinerad fläskfilé, klyftpotatis med ett soltorkade tomater - o basilikesmör. Stek filén i en stekpanna med smör, lägg i en ugnsfast form, pressa över saften från en lime och sätt in mitt i ugnen på 200 grader (om du kör vanlig ugn) eller 190 grader om du kör varmluft i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.