Om jagskulle planera för den här rätten så skullejag nog ha i sockerärtor, rättika, böngroddar, koriander, thaibasilika, pak soi, kålrabbi, kanske morot osv
För vi åt den sval, fint skivad, och den bakades i en form som klätts med savoykål (den liknade en sarkofag innan färsen väl kommit i) och den fick ligga i press innan servering
Nä, då skullejag välja äppelkaka med en glass, sås, grädde eller what-ever. Jag håller med min man, en nybakad sockerkaka med ett glas mjölk kan i teorin vara helt himmelskt
låt den sitta kvar och gör en halv twist med den. Jag bestämde mig för att de skulle gratineras & serveras med lite baguette, pite med spenat (filodegs knyten med vit ost & spenat
Mandelbottnarna och den rostade, flagade mandeln i all ära, men det är trots allt kolan jag vill åt. Så, varför inte göra slag i saken, och tillåta mig av frossa i det godaste
På mitt tidigare inlägg om pizzadeg fick jag tips bland kommentarerna om den här degen. Jag tyckte att man behövde mer vätska för att få en bra konsistens, men å andra sidan har min våg aldrig varit riktigt pålitlig
”Jag har fått många verktyg och det är förvånansvärt lätt att äta rent. Det gör det möjligt för kroppens eget självläkningssystem att reparera och åtgärda där det behövs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.