Oftast brukar jag baka lite grövre, mörka , glutenfria formbröd och pytsa i alla möjliga frön, bär och andra nyttigheter, men nu fick jag plötsligt lust att göra frallor
Till soppan åt vi jättegoda linfröfrallor, men dem får du vänta på till i morgon. Måndag igen. Hörrni vad fort veckorna går, jag tyckte det var måndag häromdagen
Samma inspirerande bagare som var på Nyhetsmorgon och bakade de glutenfria linfröfrallorna (eller "kakorna" som det blev för min del) bakade även glutenfria semlor som jag blev nyfiken på att testa en variant på
I helgen blev det en baklördag och det blev både bullar, polarkakor och linfröfrallor. . Det är verkligen som balsam för själen att ha en hel dag att baka på och slippa hetsa runt mellan uppsatser, träning eller andra mindre viktiga saker
Idag var det dags för nytt bröd igen. Kände för att skapa ett nytt recept. Hittade ett på nätet som jag utgick från men ändrade det så mycket att det får komma ut här som ett alldeles eget recept
Slå på det kokande vattnet över linfröna, blanda och låt dem svälla i rumstemperatur ca 10 minuter. Blanda alla torra ingredienser ordentligt i en bunke eller degblandare
Slå på det kokande vattnet över linfröna, blanda och låt dem svälla i rumstemperatur ca 10 minuter. Blanda alla torra ingredienser ordentligt i en bunke eller degblandare
Den här helgen har vi dock njutit av underbara bageribakta morots- och linfröfrallor. Att jag älskar att baka kan inte ha undgått någon som läser denna blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.