Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Dessa härligt mjuka och saftigalimpor med bland annat lingonsylti brukar jag baka ganska ofta. Eftersom jag har en hel del röda vinbärssyltburkari matkällaren så brukar jag byta ut lingonsylteni receptet mot samma mängd hemkokt röda vinbärssyltistället (vilket ger funkar precislika bra)
Inte det allra godaste jag ätit kanske, men tillräckligt. God knaprig skorpa, och otroligtsaftigt. Det var faktisktinte jättemycket smak på det, men det kan berott på att jag använde lågkalorisylt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.