Det är en saltfärdig mix av lakritspulver, salmiak och rörsockersom kokats till en trögflytande svart lakritssyrup, perfekt att använda till glass, milkshake, bakning och smaksättning i såser med mera
Koka upp grädde, apelsinsaft och socker under omrörning. Lite påskägg på toppen så blir det en påsktårta, lite hallon så blir det en mera somrig tårta, det är bara fantasin som sätter gränser
Kör mjöl, smör och vaniljsocker i matberedaren till en grynig massa. Galet kanske, men kan man inte sova är det lika bra att göra något kreativt än att bara sno runt i lakan som till slut känns mer som en tvångströja än något rofyllt mot kroppen
salt och svartpeppar. Hur som helst, ofta brukar jag göra i ordning något jag lagat tidigare – som till exempel igår tog jag fram en bit av den härhärliga pajen från frysen och lät den tina under tiden jag var yogade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.