1 lite
cayennepepparKoka riset enligt anvisningen på förpackningen. Stek aubergine, morot och lök i olja ca 5 min, rör då och då. Pudra över curry, ingefära och koriander. Häll i kokosmjölk, krossade tomater och vatten. Lägg i buljongtärningen. Låt småputtra ca 10 min. Tillsätt linserna. Smaka av med salt och peppar.
Ingredienser Portioner. 4 250 g sötpotatis 200 g halloumiost 2 dl matyoghurt 1 kruka sallad Att ha hemma 2 ägg 3/4 dl ströbröd 1/2 tsk chiliflakes 1/2 tsk spiskummin 1 msk olja 4 port ris eller annat gryn 1 vitlöksklyfta salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Halloumi original 5
Servera med nykokt pasta. Toppa med oliver, oregano och riven ost. Skär auberginen i tärningar och fräs mjuka i olja i en stekpanna ca 7 min. 1 aubergine. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 300 g pasta penne 1 aubergine 3 msk olivolja 240 g kokta vita bönor 1 dl vatten ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 dl svarta oliver ½ dl hackad färsk oregano 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.