Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöks och persiljesås. 1 klyfta riven vitlök eller 2 tsk vitlökspulver. Servera med en dip, jag blandade ihop hemmagjord majonnäs med creme fraiche 50/50, riven vitlök, hackad persilja och lite salt. 1 klyfta riven vitlök. 2 tsk vitlökspulver
Dela vitlöken i klyftor. Slå av vattnet och spola av vitlöksklyftorna i kallt vatten, skala dem. Koka upp vatten i en kastrull och låt vitlöksklyftorna koka cirka 1 minut. Efter tre dygn hälls vitlöken och vinägern i en kastrull, får koka upp och koka cika 1 minut. 2-3 vitlökar
2-3 kinesiska vitlökar. Värm på detta ej för hett då bränns vitlöken vi hade ca 400 gr kokt scampi denna gången och den skall ju bara värmas på om du har då rå scampi vilket nästan är godare då dessa får mer smak så får man ju köra dessa längre tills de blir klara men ej för länge då kan de bli sega tyvärr. 2-3 kinesiska vitlökar
Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Rör i saffran, vitlök, chili, yoghurt och tomatpure i en större bunke. Saffran/chili/vitlök kyckling (4 personer). 2 pressade vitlöksklyftor. 2 pressade vitlöksklyftor
Skär av toppen på vitlökarna och ta bort det av skalet som lossnar lätt. Lägg flingsalt i botten på en ugnsfast form och placera ut vitlökarna på saltet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.