Tillsätt Grönsaksbuljong, sköljda linser, paprikapulver, lagerblad och krossade tomater. Tillsätt pressad vitlök och smaka av med vinäger, kryddor och salt
Späd med passerade tomater, vatten och smulad buljongtärning. Fräs löken mjuk i en gryta medmatfett. Skala och skiva morötterna och lägg ner i grytan tillsammans med röda linser
Ta Rasam till en koka under omrörning, och krydda med salt. 500 g plommontomater (hackad). Värme ghee i en 6-liter stor kastrull på medelhög värme tills varm men inte rökning, sedan koka senapsfrön och röd chile, omrörning tills fröna börjar pop. Koka upp och sjuda under omrörning tills tomaterna mjuknat, 6 till 8 minuter. 500 g plommontomater (hackad)
Ibland när jag lagar mat eller fixar en smoothie och det ska gå snabbt, bara gör jag och smakar av med kryddor och så vidare, utan att tänka på HUR jag gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.