Lion House Rolls
ericasmeny.blogg.se -
ericasmeny.blogg.se -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 se
  • Lion House Rolls
  • 24-26 bröd
  • 5 dl varmt vatten
  • 1 1/2 dl mjölkpulver
  • 2 msk torrjäst
  • 1/2 dl strösocker
  • 2 tsk salt
  • 50 g smör rumstempererat
  • 1 ägg 12 1/2 - 14 dl mjöl ( brukar använda Vetemjöl special eller Manitoba Cream för luftiga bullar)
  • 1 dl smält smör att pensla bullarna med
  • Lion House Rolls
  • 24-26 bröd
  • 5 dl varmt vatten
  • 1 1/2 dl mjölkpulver
  • 2 msk torrjäst
  • 1/2 dl strösocker
  • 2 tsk salt
  • 50 g smör rumstempererat
  • 1 ägg 12 1/2 - 14 dl mjöl ( brukar använda Vetemjöl special eller Manitoba Cream för luftiga bullar)
  • 1 dl smält smör att pensla bullarna med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.