Dagenavslutades med en god måltid och lite glass till efterrätt framför Solsidan på tv. Banka till köttbitenlite på mitten så den blir så platt som möjligt i skarven
sedan i med litevatten och fyll på med tärnad sötpotatis och buljong och ja allt som skall vara i. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
lite salt och peppar och denenklastevariantenaven hollandaise är färdig, därefter klipper du i så mycket gräslök du själv anser dig det vara värt, själv tycker jag att man kan aldrig överdriva med att lägga i gräslöken, ta i ordentligt är min uppfordring
Nu ikväll blir det lite extra gos med maken eftersom han drar till Rom med jobbet i fyra dagar. Här serveras det finfina biffar som smaksatts med lite soltorkade tomater, vitlök samt basilika och dessutom fått lite mozzarella gömt i sig
Något som kanske inte låter så gott (om man inte är lite smått galen i bacon som jag och sambon är) men som blev en så positiv överraskning, och visar att man inte ska vara rädd för att testa nya saker
Häll över créme fraichen, de marinerade vitlöksklyftorna + spad, vatten, rödvin och lite grädde. Det blev ruskigt gott och kycklingkorven skulle med fördel kunna bytas ut mot kycklingfilé eller en köttbit av något slag, själva såsen var nämligenhöjdpunkten i det hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.