Lite olika grönsaker finns det alltid hemma så jag använder lite olika från gång till gång men det räcker att bara ha lite svamp hemma så blir äggen genast lite roligare
Om osten känns och smakar för strävt tillsättlite färsk vispgrädde som rundar av smaken, börja med ett par matskedar, men se upp så att osten inte blir för utspädd
Smält undr tiden mjölkchokladen i en skål över sjudande vatten. Det här är inlägget är främst för er som är galet förtjusta i trillingnöten som för ett tag sedan försvann från Marabous Alladinask (trippelnöten som jag alltid säger…fel fel fel)
Rör om tills osten smält. 1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Skär långa tagliatelle-remsor med en potatisskalare ända in till kärnhuset. Receptet är som klippt och skuret för de japanska dumplings (gyoza), men jag kan även tänka mig att äta detta till andra rätter som t ex ugnsgrillad lax eller en grillad biff
Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Smaka av med honung och salt. Fräs löken i smör tills den är mjuk. Sila bort vattnet och mixa palsternackan i en matberedare med lätt creme fraiche och mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.