Jag Älskar plock mat och röror och med ett bra baslager kommer man långt. TaboulehEn stor näve blad persilja1 tomat1/2 gurka1/3 rödlök2 vitlöks klyftorsaften av en halv citron2 msk olivolja1 msk coscos1/3 tsk mald spiskumminpeppar,saltFinhacka och ur kärna tomat och gurka. KlartMhamara (valnöt och paprika röra)1 dl hela valnötter4 msk paprika pure (finns i utländska butiker)1 vitlöks klyftasaften av en halv citron1/2 tsk vegata1/2 tsk chili 1 msk ströbröd2 msk olivoljaPulsera valnötterna i en mixer, men inte för fint, det ska vara lite bitigt. 1 tomat
Det är lite svårt att veta i vilken ände vi ska börja redogöra för er om vår fantastiska mat- och vinresa i hjärtat av Italien men vi tänker att vi börjar lite allmänt och så får det bli lite som en följetong i några inlägg framöver
Köttet fick hon dock lämna till pappa för just hennes skiva va lite röd så hon fick ta en ny. Ja ja skit samma, här kommer recept på maten vi åt i alla fall
” tänker du skeptiskt och nej, det är därför det kallas fejk…Men genom att tillsätta äggula och dragon får du en sås som smakar bearnaise och som du med gott samvete kan ta lite till utav utan att behöva tänka på att energiinnehållet i middagen skenar iväg helt åt skogen
Skagentårta och lite annan mat. Nu har jag äntligen lite tid att blogga. Lite annan mat som jag har lovat recept på, mitt snabba ihopsläng idag, pastaröra
Rör ut mjölet i lite vatten. matlagningsgrädde. Skär små snitt, cirka 1 1/2-2 cm djupa lite här och var över karrén. 7 dl sky plus 0,5 dl vatten 1 köttbuljongtärning 3 msk vetemjöl 2 dl matlagningsgrädde Till servering
Här steks potatisen på lite. Tyvärr är Isole e Olena en lite förbisedd producent. Själva färsbiffarna. Dessa två bilder är bra exempel på att jag inte ens själv gör saker och ting i samma ordning som jag påstår i recepten
Smula skorpor i stora bitar, rosta dem gärna lite försiktigt i stekpanna. "Änglamat (f. Lägg några hela bär ovanpå och pudra eventuellt över lite florsocker
Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot. Här kommer en liten kort text om något helt annat än recept, men något som är tusen gånger viktigare
Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet. Grädda mitt i ugnen i ca 175 grader i 6-10 minuter, ska få lite färg. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
) och njuta av liteplockmat. Så därför tänkte vi tipsa er om lite gott plock till nästa helg, kanske ska ni ha kräftskiva och behöver lite nya idéer på goda drinktilltugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.