För att göra det ännu festligare serverade vi den med en litenfruktsalladmed Baileysgrädde också. Hacka all frukt i små tärningar (finast med små tärningar när det är en liten sallad tycker jag), äpplena tärnas precis innan servering så att de inte hinner mörkna
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering. Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull
Men visst är det trevligt att få något att tugga på medans man väntar på att maten ska bli klar. En liten aptitretare för att få fart på smaklökarna, eller för att hålla gästerna sysselsatta i väntan på maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.