Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat så jag bara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Lukten när jag gick förbi staffanskyrkan fick mig verkligen att känna mig som tio år igen och jag kom att tänka på alla skolavslutningar som vi haft där och hur jag sjunger sommarvisor med Josefin vid min sida och hoppar upp i mormor och morfars famnar med min blåa blommiga klänning på mig
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Kärna ur dadlarna. Jag har aldrig varit rädd för socker eller annat som gör allt gott extra gott. Jag har däremot inget emot att testa alternativ till traditionell bakning
nä, så här negativt kan det inte vara, nu börjar det bli absurt. Den här bilden är tagen från Söta Saker, bara för att göra det enkelt för mig idag(PS, man kan skippa de prickiga formarna
Och igår på shoppingturnén så fick jag fatt i lite nyheter igen, som pistagemjölk till exempel. Men just nu så har jag visst blåbär i håret ser jag sen jag har gjort mig en smoothie haha
Lägg sedan i dom i burkar/skålar som desserten skall serveras i. Vispa äggula och florsocker fluffigt. Rör ner Mascarponeosten, tillsätt spriten och marsalavinet
När jag skulle bestämma mig för vilket recept jag ville ha till veckans "ur arkivet" där jag plockar fram gamla recept och visar er igen, visste jag inte riktigt vilket jag skulle välja
Tur att H och jag ska åka hem, phu. Detta recept är taget ur sju sorters kakor och är det allra bästa. Som sagt mormor fyller 85 i morgon och jag fick en fråga om jag kunde tänka mig att baka något
I många år har jag hört att det bästa sättet att kärna ur dem är att halvera dem, hålla halvorna över en skål och slå på skalet med baksidan av en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.