Ljumma rödbetor med chèvre och honungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre och honungsdressing
Skinksallad med honungsdressad spetskål, päron och hallon. Den här salladen kom till vid en vardagsmiddag à la kylskåpsrensning, då det råkade finnas lite rökt påläggsskinka ett par ägg, en ask färska hallon, en avocado, lite bladspenat och 2 perfekt stenhårda päron i kylen
Koka rödbetorna i saltat vatten. När de är färdigkokta, häll av vattnet och dra av skinnet från dem. Lägg upp salladen på tallrikar, halvera rödbetorna och lägg dem på salladen
Servera ljumma till vaniljglass. Grymt god dessert och väldigt enkel. skippa vaniljstången om ni tycker det är för meckigt och kör på 2 tsk vaniljsocker istället
Recept. ToveMat. mån, 2013-08-26 14. 43. 10min. (0). Skär gurka, paprika, tomat, apelsin och skinka i bitar. Blanda i ruccola och lägg upp fint på en tallrik
Hej lill-lördag. Brukar ni fira lill-lördag. Känns som det är ganska förekommande. Jag hör väl till klicken som inte riktigt gör det, även om det låter mysigt hos dem som anammat detta
Koka kamutvetet enl förpackningen. Låt svalna. Skölj och strimla sallad. Skölj och skiva gurka och tomat (om du inte föredrar de små varianterna då kan du gärna ha dem hela)
fikon, färska. 1olivolja. 1balsamicovinäger. 1honung. 1valnötter. 1salt. 1chèvre. 1mâchesallad, tvättad1. Dela fikonen på längden och bryn på snittsidan i lite olivolja
Startade upp dagen med att baka scones med ingefärapulver och mörk choklad, så just nu, när jag sitter här och skriver till er, äter jag nybakta, ljumma scones till mitt älskade morgonkaffe
Vi startade detta projekt med en matig ost- och skinksallad, väldigt mättande. Nu ska jag ta mig i kragen och faktiskt försöka äta lite nyttigare och förhoppningsvis tappa några kilon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.