Riv den råa potatisen fint, blanda i salt och pressa ur vätskan med händerna. Pressa i den kokta potatisen genom en finmaskig sil och blanda med den råa
Men jag tänker INTE skrubba mina rotfrukter i havet, börja med yoga på fälten mitt i matlagningen eller spela trummorbarfota i natten – bara för att jag ( i bland) tycker om vegetarisk mat…
Koka upp vattnet och lägg i bönorna tillsammans med salt. Skala potatisarna och koka dem separat eller tillsammans med bönorna (då får de en fin röd färg)
Skär bort nedersta delen på sparrisarna och hyvla dem på längden med en potatisskalare. Smula skinka över och toppa med krutonger, ostbitar och halverade ägg
Jag har sedan dess och även tidigare funderat på hur man kan variera det vegetariska pålägget på rårakan men inte kommit på något som rör sig i närheten av hur gott det är med just tångkaviar, rödlök, dill, crème fraîche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.