Sältan från hummern och beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Ramslök är inte helt lätt att hitta, köpte min i somras och den går utmärkt att frysa in
kokosgrädde, bär och kakaonibs att toppa med. Smaka av med valfri sötning (brukar själv använda antingen stevia eller honung), häll upp i portionsglas, kyl
Vispa sedan ner bubbelvattnet i smeten med en visp. Vissa är kanske lite skeptiska när en hör avokadosorbet som dessert men det är absolut värt att testa för det blir en fräsch och god dessert
Riv med fördel lite extra vit choklad eller mörk choklad. Koka upp grädde, mjölk, socker samt den malda kardemumman, ta av från värmen och tillsätt gelatinbladet
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj ochljus kladdkaka med smak av citron, kokos och blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.