Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten
Här har vi en banan och morotskaka som Joline bakade förra veckan. Ni vet hur saftigt det blir med både banan och rivna morötter i en kaka så dessa blev mer som små bakelser med den krämiga glasyren på
Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Vi hade gäster igår och som vaaaanligt blir det en massa nytt i köket så fort jag får chansen. Kolasåsfyllningen kokar du lätt ihop själv och sen klarar sig pajen själv i ugnen en god stund
Vi hade gäster på besök igår och som vanligt brukar jag försöka passa på att baka ”lite extra” att båda bjuda på och skicka med gästerna lite hem… Det brukar alltid vara uppskattat och så slipper jag ha kvar en hel massa fika som ingen riktigt orkar äta upp
Lägg på en plåt med bakplåtspapper och pudra lite kanel på dom. Vill ge er tips på ett MKT lätt godis. Min son är ett stort fan av skivade bananchips som vi brukade köpa i affären, men dock innehöll dessa en hel del tillsatser som bla socker som jag ville komma ifrån
Man kan självklart göra bara själva moussen i receptet som en dessert, för den är ljuvlig i sig. Första satsen skar sig totalt och jag fick kasta den, men skam den som ger sig, andra vändan gick bättre
Kakan smakar ljuvligt av kanel och de karamelliserade äpplena på toppen smälter i munnen. Kakan kallas upside down cake då man efter tillagningen i pannan vänder kakan upp och ner innan servering
Testade två nya recept på julköttbullar och här kommer det första receptet. Tycker dom blir mycket finare när man försteker dom i ugnen och sen en lite stund i stekpannan när dom ska ätas
Nu mina vänner, bjuder jag på en otroligt god och krämig potatisgratäng med smak av fetaost. Supersmarrigt till en köttbit och till sommarens alla grillade rätter
Älskar såna här tårtor som man kan förbereda och ha i frysen ett tag innan. Till denna tårtan gjorde jag en "Maryland cookie" botten och sedan ett lager vit chokladmousse och överst ett lager Dumlemousse
salt, svartpeppar och paprikapulver. Hacka löken och fräs i en klick smör i en gryta. I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.