Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido. Dessa muffins bakade jag i somras, när bärtiden var i sitt esse, och det helt enkelt bara var till att gå utanför dörren hos familjen, för att frossa i bärplockning direkt från kvisten
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med kesellan. (På bilden har jag spritsat över glasyr som jag färgat med lite karamellfärg, så det funkar det med, men dom är minst lika goda utan
½ vaniljstång. Blanda bara med iskallt vatten - naturellt eller med bubbel - och isbitar, eller lyxa till det och blanda med riktigt torr cider eller torrt vitt vin
En raw cheesecake med de ljuvligaste smaker man kan tänka sig. Jag smälte sedan choklad och la på toppen tillsammans med färska jordgubbar när de togs ut ur frysen
Koka upp vatten, socker, vaniljextrakt och limesaft, och lägg ned äppelklyftorna. Vi har inga mängder med äpplen härhemma - trots alla gamla äppelträd - men jag har i alla fall fått tillräckligt för att göra en härlig äppelkräm
Med socker. Tillsätt vaniljkrämspulvret till det bildats en kräm. Och med jordgubbar. Smula ner jästen i en bunke och lös det med mjölken, socker, salt, smör i små kuber och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.