Allra helst äter jag den så här, men det går minst lika bra att steka den som den är med bara lite salt och peppar, serverat meden god potatis- ochbroccolimos
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Ringla över lite smör/rapsolja och vänd runt - gärna med händerna. Inte för tjocka - då tar det alldeles för lång tid att bli färdigt och de andra grönsakerna försvinner helt och hållet eller blir brända
Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé ochen champinjonsås. Skyn silas och hälls därefter på kotletterna innan jag ställer in dem i ugnen
Servera fiskenmedsåsen, potatismoset, stektasvampen, haricots verts och rårörda lingon. Den blir fast och fin och håller ihop bättre när man steker den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.