oppps det gör den nu med, dags att göra mig i ordning. Jamen då var det dags för en sväng till Varberg igen, har snart gjort halva tiden av minsmärtrehab, tala om att tiden bara rusar iväg
Men jag vet att det är en förbannat bra pajdeg så jag bryr mig inte så mycket om varför. " över hela gården och vägrade komma med hem förrän jag kallade henne Bäck
svårt ( omman är ovan att täcka samt dekorera i sockerpasta). Tack föratt ni tittade in. Lägg bakplåtspapper i botten på formarna så blir det lättare att få ut de gräddade kakorna sen
(Det är rätt praktiskt om såsen och tillbehören ärförberedda också – så slipper du parkera i köket. När det börjar bli lite svalt ute travar ni in i köket, njuter en smula av värmen från ugnen där Sparris rostas med feta, pinjekärnor & honung
Blanda en glasyr av florsocker och vatten. Florsocker blandat i Vatten. 2 dlFlorsocker blandat i Vatten. Grädda i 200 grader 30 min. Skär i 5x5 cm rutor
Det krävs enligt mig både fyllning och glasyr av något slag föratt matcha bottnarna. De är mer kompakta, det blir ju ett finare resultat då, men ändå krämiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.