Low carb kanelbulla
Medinah Sweets
Medinah Sweets
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st)
  • 3 ägg
  • 1,5 dl mandelmjölk
  • 1,5 msk bakpulver
  • 1 kryddmått salt
  • 1 tsk kardemumma
  • 2 msk sötningsmedel
  • 2 -2,5 dl malen mandel
  • 3 msk pofiber (finns i glutenfria hyllan i vanliga matvarubutiker)
  • 2 msk fiberhusk (finns i glutenfria hyllan i vanliga matvarubutiker)
  • 5 msk mandelsmör (här kan du använda vanligt smör så får du lchf bullar)
  • 3 msk sötningsmedel
  • 2 msk riven kokos (kan uteslutas)
  • 2 tsk kanel
  • 200 C och placera ut ca 10 – 12 muffinsformar på en plåt.
  • 2. I en skål så vispar du kraftigt ihop ägg och mjölk
  • 6. Ta ett bakplåtpapper och blöt det lite lätt
  • 2 cm tjocka skivor av rullen och placera bitarna i muffinsformarna och grädda sedan i ca
  • 10 minuter eller tills gyllene

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.