Vare sig du vill eller inte gör hösten sitt intåg i vårt vackra land och det känns lockande att ställa fram mer "rejäl" och värmande mat på bordet igen
En smakrik gryta med torsk och räkor som serveras med ris och en aioli och gärna lite bröd till. Denna rätt har mamma lagat länge och den är lika god varje gång
Att bräsera hel kyckling i buljong är ett bra sätt att få saftigt och smakrikt kycklingkött. Den här kycklingen gör mamma på enklast möjliga sätt (enligt henne själv i alla fall) med de mest basala kryddorna och en skvätt grädde
D. e. t. f. i. r. a. d. s. L. u. c. g. å. C. O. l. m. M. n. b. ö. o. h. ä. k. N. x. ,. y. p. j. I. v. E. P. (. ). J. S. U. T. V. K. A. R. &. Ä. 1. 2. 5. 4. /. B. G. H. F. 0. -. 7. 6. 9. 8. 3. Q. d l. k r. å r
Stöt anis och fänkål grovt i en mortel. Häll på vätskan och värm till fingervärme. Rör ut jästen i lite av vätskan i en degbunke eller assistent, och häll sedan över all vätska
Fick en underbar middag hos mina föräldrar, bruna bönor med fläsk och korv. Funderar på morgondagens middag och efter att ha bläddrat bland olika grytrecept, hittade jag en intressant lammgryta med spännande kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.