½dl krossat Linfrö eller Russin. Om man som jag äter mycket bröd och bakar nästan allt själv så är det ju bra med ett bröd som är lätt att baka och gott att äta
För några veckor sedan skrev jag att jag ville baka något rågsurdegsbröd och fick tips av Elin om ett bröd med bland annat kaffe, pumpafrön och tranbär
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Då kan man lätt kränga ut godisbitarna när de sen har stelnat. Dessa kan vara färdiga i kylskåpet flera dagar (aningen i sina formar eller lagda i en burk med smörpapper mellan lagren), men de bör inte rullas i socker förrän strax innan servering för annars så smälter sockret
Fyll med vad du har hemma - oliver, tomater, kryddor. Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Jag kan uppleva brödbak som en aning krångligt. Detta lilla underverk till frö binder vätska mer än tio gånger sin egen volym och består av både lösliga och icke lösliga fibrer
ett recept om dagen. Kryddburkens toscagömmor. ett udda gäng med udda människor. då han bänkar sig framför Discovery Channel för att se allt som heter stort, bigt, maskiner, diggers, kraftfullt
Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.