Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Rör i chokladen och låt den smälta. Tillsätt likören. Låt kallna i kylskåp ca 1 timme och spritsa sedan till toppar
Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Rör i chokladen och låtden smälta. Tillsätt likören. Låt kallna i kylskåp ca 1 timme och spritsa sedan till toppar
Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Rör i chokladen och låt den smälta. Tillsätt likören. Låt kallna i kylskåp ca 1 timme och spritsa sedan till toppar
Bryt cholkaden i mindre bitar och smält i ett vattenbad på spisen eller i micron. Fyll ischokladformarna med den smälta chokladen och vänd dem därefter upp och ner så att det mesta av chokladen rinner ur
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat
Nu känns det som en evighet sen ja skrev sist,men har inte mått så bra men nu börjar det kännas bättre så nu hoppas jag kunna visa det jag har hållt på med
Vem älskar inte dessa söta småsaker. En parlin kan göra vilken vuxen som helst glad. Varför inte ge bort i present eller varför inte en inflyttningspresent till någon vän
Blanda ströbröd och vatten i en skål och låt det svälla i ca 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, pressad vitlök, citronskal, basilika, salt och peppar och arbeta till en jämn färs
Gelé-/marmeladgodisar av svartvinbärssaft. För att göra dessa gelé-/marmeladgodisar i lite roligare former så brukar jag använda mig av istärningsformar av silikon i olika former
Idag är det min födelsedag och vad passar då bättre än att bjuda på lite hemgjorda chokladpraliner. I söndags när Berra kom hem från sin jobbresa i Tyskland hade han med sig champagne hem till sin halta fru och jag skojade om att jag skulle sippa bubbel och mumsa praliner med den svullna foten i högläge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.