RiceKrispies hittar du bland flingorna i affären. Jag bakade en dubbel sats av denna rise krispies tårta när vi hade vänner på besök och då blir det en hel plåt
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Vänd ner RiceKrispies i smeten. Smält chokladen tillsammans med smöret i en skål över vattenbad. Smält chokladen tillsammans med smör och sirap över vattenbad
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Eller låta det stelna och kallna då man kan skära till figurerna lite och sedan spackla dem med lite smörkräm innan man klär dom med sockerpasta eller marsipan
Zuccinikaka6 ägg 2 dl creme fraiche1 dl kokosmjöl200 gram smält smör4 dl mandelmjöl2,5 dl florsukrin3 tsk bakpulver3 msk fiberhusk2 rivna zuccinis utan skal, ca 6 dl100 gram 90% choklad100 gram 85% choklad3 dl grädde100 gram philadelphiaostVispa äggen med florsukrin, smält smör(jag brynte smöret för att få lite nötigare smak) och creme fraiche. Ta ca 1/4 av chokladen och blanda med philadelphian och 0,5 dl florsukrin
Ett helt galet godis från det godisgalna landet i väst är Rice krispie treats – som utgår från huvudingrediensen Ricekrispies, en puffig frukostflinga som numera finns här i Sverige också
Efter en rätt stor middag räckte det med att halvera efterrätten, man var nöjd ändå. Vaniljsmörkräm. Vispa äggvitorna tillsammans med sockret till ett hårt skum
Forma dina figurer och klä med marsipan eller sugarpaste. Ricekrispies treat är jättegott och suveränt att använda när man gör större detaljer till en tårta men som inte ska vara gjorda av tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.