Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Lägg sedan i dom i burkar/skålar som desserten skall serveras i. Vispa äggula och florsocker fluffigt. Rör ner Mascarponeosten, tillsätt spriten och marsalavinet
När jag skulle bestämma mig för vilket recept jag ville ha till veckans "ur arkivet" där jag plockar fram gamla recept och visar er igen, visste jag inte riktigt vilket jag skulle välja
Tur att H och jag ska åka hem, phu. Detta recept är taget ur sju sorters kakor och är det allra bästa. Som sagt mormor fyller 85 i morgon och jag fick en fråga om jag kunde tänka mig att baka något
I många år har jag hört att det bästa sättet att kärna ur dem är att halvera dem, hålla halvorna över en skål och slå på skalet med baksidan av en sked
Det är löjligt enkelt och smakar precis på pricken som nere hos turken. Servera dinkebab som du helst önskar, kanske i bröd med sallad, tomat, gurka, majs, jalapeno och vitlöksdoftande yoghurtsås
Gröpa ur, röra fyllning och lägg i dom får ni själv göra, men det ska ni nog klara av. Fyllda tomater20 små tomater (välj inte cocktailtomater, de är för små)1 dl crème fraiche1 tsk olivolja½ dl finhackade provensalska kryddor (finns i frysdiskarna)1 vitlöksklyfta1 dl riven parmesanostSkär av toppen på tomaterna och gröp ur dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.