Lufttorkad skinka med tre sorters bönor och balsamicoglaze
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl oregano, färsk , finhackad
  • 1 dl basilika , finhackad
  • 0.5 dl persilja, finhackad
  • 1 salt och peppar
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 kg dragon , torkad
  • 1 dl vita bönor , kokta
  • 2 dl kidneybönor , kokta
  • 8 skiva(or) Scan Gourmet lufttorkad skinka
  • 6 msk kesella , 1%
  • 5 st soltorkade tomater , marinerade
  • 2 dl svarta bönor , kokta
  • 2 msk honung
  • 1 dl balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.