Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Vi hade lite förhoppningar om att de kanske hade några flaskor vin till vårt vinprovarprojekt eftersom det inte direkt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Jag tror att jag åt dennalunch förra veckan och jag kommer göra nått liknande idag, dels för det är så jäkla gott och dels för det går så himla snabbt att trolla fram den
Är ju så dåligt utbud på alkoholfria alternativ så vi skapar själva. Blå karamellfärg. Fick frågan på instagram om jag kunde lägga ut receptet så det kommer här
Kalops – denna gång gjord på hemskjuten älg. Några goda vänner besökte oss för några dagar sedan och hade då med sig en rejäl låda älgkött som det gjordes kalops på
Denna burk med jordnötssmör använde jag, ekologisk vara. Agave, sesamfrö, curry och jordnötssmöret blev en underbar kombination och det tog knappt 10 min att laga denna rätt
Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé. Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m
Jag har inte tiden att laga lunchpålunchen så måste ta med. Det blir lätt att man hoppar över salladen för att man vet att maten måste värmas och då måste salladen plockas ut osv
Här har vi en enkel, smarrig och nyttig lunch som du kan koka ihop på 10 min. Jag är helt frälst i grillad kyckling och när jag köper det så brukar jag ta bort skinnet
Hon har gett mig många tips då det gäller matlagning (båda mina systrar är väldigt duktiga att laga mat) och för länge sedan fick jag ett recept på rödbetssallad av henne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.