Det är ju inte en efterrätt, säger ni. Joho, säger vi. Det är det visst. De här små läckerbitarnaslinker ner hur många och hur snabbt som helst, något som vi bara ser som ett indicium att baka ännu fler
Dessa gjorde jag till laget i fredags innan matchen. Tänkte att vi skulle blilite glada och goa osv. Det blev vinst och nu blir jag nog tvungen att baka till varje match
Iblandrinner dagarna iväg. speciellt om man tillbringar dem på en färja tur och retur tillRiga. , och varför äter alla inte bara sikrommenskedvis från den
Ugnen visadesig dock vara lurigare än vi trodde. Tack vare en jagande kollega till mannen har vi för tillfället en del vildsvinskötti frysen och idag var en utmärkt dag att introducera en vildsvinssadel för vår nya piffiga ugn
Många brukar tycka det är svårt att laga tillvilt och dessutom tar det sådan tid, hör jag ofta. Men med lite älgfärs i frysen kan du snabbt blanda ihopvanliga "pannbiffar" och servera med te
Grönkål är för många förknippat med en grönsak som man bara garnerar julskinkanlite med. vigillar grönkålssoppa här hemma rikt på klorofyll och vitaminer
De senaste veckorna har jag varit smått besatt av att ta fram ett recept på den ultimata havrekakan. Målet har varit en platt och tuggig kaka som är knaprig längst ute i kanterna, men härligt seg imitten – alltså en ”cookie” av amerikansktsnitt
Det var dags för ett nytt experiment på frihand – det var längesen – och det funkade den här gången också (…) Glutenfriamajstortilla-ishtill kvällens superfyllda och smaskigaquesadilla-middag
Ikväll mötte Norrland Frankrikei en klassiskQuicheLorraine. Ibland är det enkla det goda och konsten med en QuichLorraine tycker jag liggeri att få till en balans mellan en medelrökt skinka eller picnicbogikombination med en bra balanserad sälta och mustig ton från timjanen
Vanliga mjuka vetetortillas får man naturligvis välja bort om man inte tål gluten eller vete men bland hårda tacoprodukter så finns det en hel del med hårda tacoskal, nacho chips, tubs mm att välja på
Jätteenkelt och jättegott och jättefestligt och jätteimpande. Det är något visst med musslor, åt moules fritesi Bryssel på den kända gatan mitti stan som kantas av fiskrestauranger men blev intesärskildimpad över smaken
Att jag föredrar naturligt läkande före kemiska substanser hoppas jag inte har undgått någon. Ivintras när jag åkte på öroninflammation pang och tjoff använde jag migfaktiskt av Ipren och Panodil
Idag serverad med en getostpotatis och litepaprikaragu med en aning söt hetta i. Och om du inte äter lammkött prova med tex helstekt ryggbiff eller bara getostpotatis med paprikaragun om man vill ha det vegetariskt
Idag har jag har gjort tryffelkaka från Åse Falkman Fredrikssons bok Viktminskning med lchf. Ieftermiddag ska jag på kalas, och det kan ju vara litelurigt hur man ska hantera det, men i det här fallet är det familjen som bjuder, så jag tar med mig matlåda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.