Dagens recept: Lutfisksufflé DAGENS RECEPT 14-12-30LUTFISKSUFFLÉEnlutfisksufflé är bland det godaste man kan göra av de rester man har kvar sedan julaftonens lutfiskmiddag Mat-adoran
Lutfisksufflé Sätt ugnen på 175°. Smörj en rund form med höga, raka kanter, en s. k. suffléform. Vispa ihop mjölet med lite av mjölken i en kastrull receptidag.se
Lutfisksufflé 1. Fräs smör och vetemjöl. Späd med grädden till en tjock smet. Koka på svag värme ca 5 minuter och rör om hela tiden Tasteline
Lutfisksufflé 1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj och mjöla cocotteformar (ca 1 1/2 dl). 2. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet Svt
Lutfisksufflé Sätt ugnen på 200 grader. Koka lutfisken. Smörj och mjöla cocetteformar ca 1½ dl. Smält smöret i en kastrull och tillsätt mjölet Matklubben.nu
Lutfisksufflé Smält matfettet och rör ner mjölet. Späd med grädden till en tjock smet. Koka sakta under omrörning, ca 5 min Coop
Lutfisksufflé Smält smöret i en kastrull. Rör ner mjölsorterna. Tillsätt mjölken och låt koka upp till en ganska tjock sås Ica kuriren
Lutfisk med tillbehörLutfisksufflé. 1. Sätt ugnen på 200°. Koka lutfisken (se recept). Smörj och mjöla cocotteformar (ca 1 1/2 dl) Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.