Strö över salt och citronpeppar. Skölj, ansa och strimla purjolöken. Skölj och skär tomaterna i skivor. Fördela purjo, tomater och dill på och runt fisken och hyvla över lite smör
Krydda med salt och peppar och droppa över citronsaft. Blanda väl med yoghurt och örtkryddor. Bred blandningen över laxen och baka i ca 20 minuter tills laxen är klar
Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster. Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilika och fetaost
Tänk att lövbiffwok kunde vara så gott och enkelt att göra. Så du som följer mig har nog upptäckt både via Instagram och bloggen att de recept som hamnar här och syns inte innehåller mjölkprodukter
Äter lax (och fisk) allt för sällan vilket är dumt då hela familjen faktiskt älskar fisk. I fredags fick vi i alla fall till en rätt med lax, ugnsbakad lax vilket ju är så himla enkelt och gott
Jag lagade pankopanerad laxfilé och till den serverades potatismos, sparris och en kall räksås. Krydda laxen med salt och peppar och lägg den i en bakplåtspappersklädd ugnsform
Sista dagen på påskens helg är här och vi hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av god mat. Vissa fick tydligen besök av kung vinter och det med besked, vi slapp tack och lov undan snöfallet även om det plötsligt blev kallt om öronen igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.