Fyllningen i den här rätten går förresten att byta ut till valfri vego-bolognese så länge den inte innehåller allt för mycket vätska – förutsatt att du ej är sugen på en vattnig paj
Därför är det också temat för Månadensgröna, som jag är värd för nu i juni. För er som inte vet vad Månadensgröna är så kan det sammanfattas bäst med dessa bilder
Jag duttade även över lite citrusyoghurt jag svängt ihop, vilket passade väldigt bra men vill du göra det helveganskt så går det alldeles utmärkt att käka utan - eller basera såsen på en vegansk produkt såklart
Stor bonus på att rätten är lyxig och lättlagad (= bra bjudmat). – Våfflor med veganskagen. Sen är det bara att dra några generösa varv med pepparkvarnen över pastan och njuta av din lyxiga anrättning
Två arbetsdagar avklarade. Det är alltid lite vemodigt när ännu en sommar och ännu en semester är till ända, men samtidigt gillar jag att komma tillbaks till jobbet
Till temat med tomater har jag valt att göra en superenkel vegansk förrätt/snitt. Det ville vi i Månadensgröna ta fasta på och valde därför tomater som temat för juli månad
Inte skjuta från höften och kritisera varandra utan att ens klicka på länkarna. Det lyckas vi bara åstadkomma genom att bönder och vegoförespråkare tillsammans skapar så goda förutsättningar för massor av jävligt goda, svenskproducerade veganska produkter och rätter och att vi får konsumenter som vill äta kött att välja det dyrare och bättre svenska köttet så att bönderna faktiskt kan producera bra mat
Låt dig inspireras till att laga en egen vegetarisk på temat rätt på temat (vegansk eller lakto-ovo exklusive löpe), och lägg sen upp receptet på din blogg eller din instagram under hashtaggen #månadensgröna
Den här månaden är det Annie som är värdinna för månadensgröna och hon har gjort en grymt läcker färskpotatispizza som verkligen får det att vattnas i munnen på mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.