Januari är den fattigaste månaden efter alla julklappar och nyårsfiranden. Vi äter det till lunch rätt så ofta på helgerna, men det är ju faktiskt rätt billig och mättande mat
Vad är bra vardagsmat för dig. Det värsta jag vet är när jag inget har planerat och måste stå och rota i frysen efter något som först behöver tinas, eller att stå i affären och försöka komma på något ätbart och sedan vad jag ska ha för ingrediensertill det
Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan interiktigtbegripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
men också i en massa goa maträtter. Egentligen är receptet tänkt för plättar och ett tips är att servera saffransplättar som en bufférätt på glögg-minglet, toppade med en klick jordgubbsgrädde
Under januari är det Julia, som huserar (och briljerar) på Tuvessonskan, som är värd så det är i hennes inlägg du ska lämna dittbidrag - som under januari går under tematbilligvardagsmat
Det är endast potatis och bacon med lite salt och peppar - så är maten klar. En vegetarisk morots- och linssoppa med smak av ingefära, citron och vitlök
-). Vid lunch började jag känna att halsen gjorde ont så det blev ingenstyrketräning för migidag, riktigt synd för idag stod dips på schemat, en av minafavoritövningar
en god ost o skinkpaj. Fyllning. Vispa samman allt o hacka ner skinka o häll i osten. Kryddorna från feta osten gör mycket så salta o peppra försiktigt
Novembertemat för utmaningenMånadens sötsak på bloggen Söta saker, är färgglatt. Villni läsa och se fler av minabidragtillMånadens sötsak, så finns de här
Det är så här jag tycker maten är som godast och får på köpet ett lågt GI. Efter att ha grillat dagen innan så blev vi så sugna på att grilla ännu mer, så denna gången fick det bligrilladefiskspett
Fler av minaLunch/Middags-tipshittarni HÄR. Stek Bönbiffarna* gyllenbruna och servera med Råriset*, Ärtskott*/Sallad*, Tomater* och varför intelite Harsyra & Gräslök* också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.