25 g smör. 20 g salt. Rulla ut en avlång rulle, väg upp bitar på 70 g styck eller skär upp 20-25 bitar i ungefär samma storlek. Sätt ugnen på 250 grader, sätt in plåten när ugnen är varm och kasta samtidigt in 0. Grädda 20 min för småfranska, stora bröd ska ha en innertemp på 98 grader. Efter 5 min sänker du värmen till 200 grader och öppnar ugnsluckan ett par sekunder för att vädra ut ångan. 25 g smör. 20 g salt
Måndag och ledig, började med ett besök hos barnmorskan och allt var bra. 2016-09-12 @ 14. 2016 /. 1/2 tsk flingsalt. 1/2 dl kokosolja. 1/2 tsk flingsalt. 1/2 dl kokosolja
Skala och riv ca 3 morötter, 1 liten gul lök, 2 palsternackor. Blanda med 2-3 ägg, ca 1/2 dl matgrädde, salt, svartpeppar och lite mjöl för att binda ihop
Den här är både LCHF och vegetarisk och passar därför utmärkt till morgondagens Köttfria Måndag. Den biten har legat i malpåse under många år nu, men jag är igång på gymmet två-tre gånger i veckan och satsar hårt på “beach 2012″. Ca 24 rullar. 2 auberginer. Ca 200 g halloumi. 24 oliver utan kärnor. 2 vitlökslyftor. 2. Tillsätt balsamvinäger, salt och peppar och koka ihop i ca 20 min. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Pernilla 4 pers Ca 24 rullar 2 auberginer Ca 1 dl olivolja (det går åt rätt mycket olja att steka i). Ca 200 g halloumi. 24 oliver utan kärnor. 2 vitlökslyftor
2 vitlöksklyftor. Forma ca 25 små biffar (eller bollar…) och stek dem i olivolja. 2 vitlöksklyftor (. Denna vecka inföll den vegetariska middagen på en onsdag – jag gjorde kikärtsbiffar
Jag lagade denna soppa i månadsskifte mars-april. 2 vitlöksklyftor, finhackade. 0,25 tsk chili flakes. 2. Koka up soppan, och låt den koka på medelvärme i cirka 20 minuter, eller tills broccolin mjuknat. 2 vitlöksklyftor, finhackade. 0,25 tsk chili flakes
På måndagar brukar det ofta passa bra med något snabblagat och då funkar vegetarisk mat bra för mig. 2 dl dinkelmjöl. En porton ger tillsammans med 20 g lingonsylt ca 500 kcal med en energifördelning som stämmer överens med svenska näringsrekommendationer. 2 dl dinkelmjöl. 20 g lingonsylt
Februari 6, 201720. 2dl créme fraiche100g riven ostSalt/pepparPastaGurka. Sätt ugnen på 250 grader. 2. Sätt in i ugnen runt 15-20minuter tills fisken är genomstekt och osten fått färg. 2dl créme fraiche
2 port. 1/2 msk rödvinsvinäger (kan uteslutas, men det gör såsen lite mer spännande). Sätt in formen i ugnen och gratinera i 25 minuter på 200 grader. Skriv ut receptet (pdf) 2 port. 1/2 msk rödvinsvinäger (kan uteslutas, men det gör såsen lite mer spännande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.