Lägg över linserna och sedan grönsakerna och korven. Serveras med turkisk youghurt och mango chutney. Lins och couscoussallad med chorizo2 dl röda linser + 4 dl vatten kokas mjuk i 10 minuter2 dl couscous fullkorn + 4 dl vatten0,5 pkt saffran1 msk flytande margarin1 tsk sambal oeleklägg couscous saffran margarin sambal i en skål och häll på varma vattnet rör om och sätt på lock. 1 hackad röd paprika1 hackad morot0,5 skivad purjolökfräses i lite smör och saltas250 gram chorizo i slantar stekes
de framgångsrikaste personerna… och de prisvärdaste bloggarna i Svenskfinland. Skulle kunna utveckla mina tankar där, och jag hade gjort det också i ett utkast till nytt inlägg
Perfekt att ha i frysen och plocka fram en bit till kaffet. Tillsätt övriga ingredienser (utom jordnötterna) och mixa tills det blir en slät kletig deg
Idag kan jag säga att jag mår sååå himla bra efter en lång period av egentligen små problem, men som varit betungande och orsakat både sömnlösa nätter och oro för hur det ska gå ihop sig
RAW FOODBOLLAR MED SMAK AV CITRON OCH LAKRITS. Så när vi kom hem, flög mixer och ingredienser fram. när vi till kaffet mumsade på de där raw foodbollarna i Höganäs (du hittar inlägget HÄR)
Snart är det nyår och jag har drabbats av en kraftig förkylningoch har ont i hela kroppen. Eller så beror mitt värkande tillstånd på att jag var på massage igår och blev rejält knådad
Klockan var för mycket för att jag ens skulle orka tänka tanken att åka och handla. Enda kruxet är nog att du måste gilla broccoli och grönkål - men, vem gör inte det
Hade det inte varit så att det förra helgen bokstavligt talat regnade snöslask här i Stockholmstrakten, så hade vi kanske slängt filén på grillen, men vädret avgjorde, och behovet av så kallad comfortfood vad helt klart mycket stort
Inför veckans köttfria måndag, bjuder jag på en enkel men smakrik broccolisoppa med just mögelost. Jag vet inte riktigt om det är ok, men det kittlar äventyraren i mig och utmanar mina smaklökar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.