Halloj fredag och halloj på er alla läsare. Helgen i antågande och nästa vecka är det sportlov här nere hos oss, känns helt otroligt att det redan gått 7 veckor på det nya året, det var ju nyss nyårsafton
Använder du färsk så hackar du den fint. ½ färsk ananas. Ananassalsa 4 port½ färsk ananas½ kruka färsk mynta eller 2 msk torkad1 msk ljus rom eller Cacacharom1 msk ljust muscavadosockerAnvänder du torkad mynta så låt den ligga i romen en stund så smakerna blandas riktigt
Curry och färs är inte så ofta vi blandar här hemma, även om det faktiskt är riktigt gott. jordnötterbanan, skivadeFräs köttfärs och lök med kryddorna och lägg i en ugnsfast form
Blanda sedan med färs, salt, peppar och ägg till en smet. spara oljan) fint och blanda ner i färsen. Forma färsen till järpar och linda in varje i en baconskiva
Så var det åter dags att fira helg, kanske fira semester också för vissa av er. Här blir det middag på olika platser ikväll för oss, Håkan käkar på hemadressen medan Anki äter ute på restaurang med jobbkompisarna och chefen
Bryn köttfärs och svamp i stekpannan, krydda med salt och peppar. Skölj och skär purjolöken i skivor, ha i den i pannan och fräs ihop med färs och svamp, lägg i buljong tärningen och slå på vatten och grädde
Lägg i all färs och rör om med en trägaffel tills allt är smuligt och har fått fin färg. Lägg nu mos och färs i strängar, varannan mos och varannan färs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.