Alla i familjen nöjda så detta måste vara bra. Den perfekta semlan, hur svårt kan det vara. Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
Det känns ju som ett väldigt trevligt och kontrollerat sätt att laga ägg och bacon. Densenaste veckorna har jag haft alldeles för mycket att göra och jag har till råga på allt blivit förkyld
Eller ja, den ska ju vara färsk förstås, men det är ingen ursäkt. Jag har ätit fin torsk, ful torsk, tinad fryst torsk och jättefärsk torsk, enkelt anrättad torsk och superavancerat uppstyrd tors
Suttit där med de röda hattarna på sned i goda vänners lag, haklappen på plats och slurpat i sig det goda från klorna samtidigt som man petat runt med spetsiga skaldjursbestick
Jag gjorde en maffig chockladtårta heeeelt utan mjöl. Totalt glutenfri. Jag tycker den smakar ungefär som "death by chocolate cake", rik och krämig, bara att jag totalt dränkt den i chokladganache och kolakräm ännu till
Brödet smakar ljuvligt av kardemumman som jag faktiskt i brist på hela kardemummakärnor hemma i kryddskåpet valde att endast ha mald kardemumma i, och det är tunt och mjukt
Jag måste ha varit väldigt stressad när jag köpte semlorna för tydligen läste jag inte på förpackningen att det var vaniljkräm och inte mandelmassa i, så smaklökarna fick sig en smärre chock vill jag lova
Här nedan får ni receptet på pastasåsen som vi bjöd på och som ni måste prova att göra. Tänk vad en middag med goda vänner kan pigga upp en vardagskväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.