Det låter simpelt och det är det men jag lovar att det är en kalas efterrätt. Blir det något över så kan ni sätta in det i kylen och mikra det dagen efter (eller dagen efter det)
Kombinationen maräng, jordgubbar och vispgrädde är verkligen sommar för mig så det här är en tårta/bakelse som jag kommer njuta en hel del av när jag fikar i trädgården framöver
Häll upp det i en ugnsfast form och strö över resterande ost. Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Eller rättare sagt så får jag erkänna att det var första gången jag provade sötpotatis och njaaa, inte något jag gjorde vågen över, enligt mina smaklökar var de för söta
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl att barnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka i och ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa till med tvätten
Ringla över lite olivolja. Ni som läser många amerikanska hälsobloggar har säkert kommit i kontakt med recept med pumpapuré, perfekt i nyttiga efterrätter och kakor
Vad bjuder man frälsta köttätare på för nåt som de kan klappa i händerna lite åt, liksom kunna förstå att vego-kost är bra och inte ba *rynka på nästan* och drar "jaha vad är detta för kaninmat"-snacket
Här hade jag felbedömt tiden och var inte riktigt färdig med resten av maten vilket gjorde att riset blev geggigt ochöverkokt trots att jag drog kastrullen från lilla kokplattan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.