Eftersom det är portionsformar kan var och en fylla sitt pajskal efteregettyckeochsmak. Dagens middag blev färdigfryst pajskal fylld med skinka, majs, purjolök, fetaost och oliver
Låt barnen vara med och blanda ochsmaka - det är gott att göra sin egen müsliblandning. Gör din egen müslioch gör den precis så nyttig och/eller god som du själv vill
Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Det är två stycken som har visat intresse men vi har inte fått några besked ännu
Med tanke på alla recept på granola ochmüsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Vårt kök blev då äntligen helt klart och det bästa av allt - det blev så bra som vi hoppats på❤. Själv brukar jag lägga på endast tomatsås, riven mozzarella och skivade champinjoner innan ugnen och sedan lägger jag på resten efteråt, men det är en smaksak
Karamellfärg – färga eftersmak. Lo älskar att hålla på med lera och några gånger har vi gjort egen lera efter ett recept som jag fick på öppna förskolan
Personligen tycker jag de är godast dagen efter. Nästa steg är det kritiska steget. Första gången jag köpte macarons så blev jag så beskviken och kunde inte förstå hur alla kunde tycka att de var såååå goda, tyckte de var torra ochsmaklösa
När müslin är klar och fått svalnat helt häller du upp den i en lufttät burk. Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.