Müsli LCHF à la Ann Elving
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 portioner; 1 portion = ca 0,5 dl (30 g)
  • 2,5 dl (100 g) Mandelmjöl (LCHF-butiken eller mal själv av hel sötmandel)
  • 2 dl (100 g) Kokosmjöl (LCHF-butiken har supergott rättvisemärkt)
  • 2 msk (30 g) Smör
  • 1 dl (60 g) Solrosfrön
  • dl
  • 0,5 dl (30 g) Hasselnötter/Rostat hasselnötsmjöl (LCHF-butiken eller mal själv)
  • 1 dl (60 g) Pumpafrön
  • 1 dl (60 g) Pecannötter
  • 1 dl (50 g) Valnötter
  • 1 dl (40 g) Kokosflingor
  • 2 msk (15 g) Gojibär, torkade/Havtornsbär torkade (eller strö på färska bär när du ska äta om du har)
  • 1 dl (70 g) Linfrön
  • 1,5 msk (5 g) Kanel eller vaniljpulver (välj gärna ”äkta vara”, ej vaniljsocker)
  • 30 g Müsli: ca 150 kcal, 2 g kolhydrater, 13 g fett och 4 g protein. Skaldemans ratio: 2
  • kcal
  • 3,5 g kolhydrater,
  • 10 g fett och
  • 3 g protein
  • 30 g Müsli
  • 5,5 g kolhydrater,
  • 23 g fett och
  • 7 g protein

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.