Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat tillfrukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Vissa rätter passar både till dessert och tillfrukost. Väljer du att göra det här så slipper du onödigt tillsatt socker så du kan med gott samvete avsluta eller börja dagen med något gott
De passar antingen tillfrukost eller som ett större mellanmål. Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila dettatill en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Betygsätt detta. Ansjoviskräm tillfrukostmackan. Knäckebröd är en klassiker och det finns få saker som är så tilltalande som att sätta tänderna i en riktig knäckemacka
Dessa havreplättar tillfrukost är ingen annat än god måltid rik på protein och fiber. Stek små plättar tills de är gyllene på båda sidor och servera med keso och banan eller annan färsk frukt
Brödet är gjort utan nötter (kokos och mandlar är inte nötter, utan de båda är av typen stenfrukter och därför tål många nötallergiker detta), vilket gör att många nötallergiker tål brödet
Låt spenaten tina i ett durkslag. Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.