Vegetarisk Pasta Bolognese. Det här är nya mjölkproteinet MiFú från Valio. Ser ut som större ”kesogryn”. Gott och snabblagat vegetariskt alternativ till den klassiska köttfärssåsen
As I mentioned in the blog before, I spent this years Christmas and New Year’s in Florida… This also opened up for less hearty food and more fruit, smoothies and vegetables
Nu é det Äntligen dags igen för våran Dirty Weekend. Har ni saknat den. Såklart ni har. Vi har jobbat förfullt för att hitta lite udda recept att bjuda er på
För några år sedan hade jag tackat nej till brysselkål, men idag äter jag det gladeligen. Konstigt hur smakerna kan ändras, inte har det väl med åldern att göra
During a morning walk with a good friend this morning, we stopped and admired the hundreds shades of gray on the shore where the rocks meet the ocean and the ocean meet the sky
Glass med smak av choklad och mint är en finfin kombo. Jag har tidigare haft svårt med chokladglass, men på senare tid har jag börjat tycka om smaken i glass också
It’s a little strange because here in the US “caviar” is such a delicacy, not to say it’s not a little “luxurious” in Sweden, but it’s not the same thing
Konstigt det här med vissa maträtter som man tycker mycket om men man glömmer bort att laga. Eller så är det på det viset att man har så många favoriträtter att man inte hinner laga alla och så vill man ju testa nya också
Nu é det jul igen. Snön faller över skåneland och vad kommer man och tänka på då. Jag tänker på julen och idag har det blitt bakande, härliga skånska pepparkakor med nybryggd glögg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.