Blanda äggulor, citronsaft, pressad vitlök och salt i en bunke. Häll crème fraichen i en annan bunke. Strila ner oljan under kraftig omrörning i crème fraichen
God kväll godingar, hoppas ni haft en fin Fredag. Det har jag verkligen. ). Tänkte tipsa lite snabbt om denna drink jag gjorde nyss och som faktiskt smakar som päronsplitt, riktigt god och kan tänka mig att den är ännu godare en varm sommardag
Gul, gulare, gulast skrev jag om senast, men gulare ska det bli. För efter att jag hade varit ute och fotat maskrosängar och rapsfält lyssnade jag på P1 där någon kläckte ur sig att man faktiskt kan göra maskrosmarmelad
Madde ville ha receptent på mina ugnsrostade tomater och jag såg att jag lagt in det förut i detta inlägg men med mat ifrån en hel middag så tomaterna får ett eget inlägg nu
04 Oct. 10. 59. 1 Vetedeg - oändliga sorters bullar. 3kommentarer. Kanelbullens Dag mina vänner. Idag är det alltså kanelbullens dag, och ja, just kanelbullen måste nog vara ett av de svenskaste och mest älskade bakverk vi har, eller vad säger ni
Då och då så bakar jag & när jag väl gör det så blir det nästan alltid något riktigt kladdigt med mängder av kalorier och förra veckan så avvek jag inte från mina tidigare verk
Vi startar veckan med en äppelkaka. Varken jag eller min sambo är särskilt förtjusta i äppelkaka, jag kan tycka den är lite trist, för vanlig, för tråkig, för nej inget för mig helt enkelt
Hade ett recept liggandes hemma i flera månader och tog tag i det förra veckan och testade och göra ett eget bröd som var enkelt och gick snabbt och göra, det var nästan som det var ett mirakel för det tog så fort, och det är ett recept som jag rekomenderar er att testa om man plötsligt blir lite sugen på bröd till gröten på frukosten och det tar absolut ingen tid alls vilket jag tycker är såå skönt
Madde vi var hem till oss på middag i lördags och jag kokade en Boeuf bourguignon i min superfina gryta som jag fick av Le Creuset, medans den puttrade på spisen så åt vi lite ost & kex så länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.