Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Sitter och lyssnar påmattrenderpå Arlas pressfrukost på Årets Kock. Husmor Lisas produkter passar fint in i trenderna även om jag hoppas att det inte bara är en trend utan är här föratt stanna länge
Boken ”Sju steg” går ut påatt ge läsaren, inte bara goda och nyttiga recept, utan också påatt ge verktygen som behövs föratt omställningen till ren och läkande kost blir beständig
Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Det var min allra första. Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
Jag smaksatte det med chiliflakes. Här är en enkel sås för den som är förtjust i smör. Jag valde färskpressad citronsaft, men variationsmöjligheterna är förstås oändliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.