Jag fick smaka på ett otroligt gott tomatbröd som var smaksattmed timjan och vitlök, otroligt gott. Dag 1 Jag sätter igång den lilla degklump som jag har i kylen med 550 gram vetemjöl special och 350 gram vatten. Dag 2 Jag tar 800 gram av resultatet som fått vakna under natten tillsammans med
Fläskfärsburgare smaksattmed dragon, dijonsenap & svart vitlök. Smaka av med salt, peppar & citron. Mosa vitlöken med en gaffel till en puré ( den är så kladdig så det är svårt att hacka den fint) blanda med färsen
Ofta blir det en mix av crème fraîche och majonäsmed någon form av smaksättning. Så här på sommaren så tycker jag att det är riktigt gott med olika kalla såser som tillbehör till maten
Rör om och smaka av med salt och peppar. Hetta upp rikligt med olivolja i en stor stekpanna. Häll av vattnet i ett durkslag men spara ett par skedar för att eventuellt späda rätten med
Barnen valde att ta pastan för sig och fyllde tallriken med naturella grönsaker istället. Bryn smöret, ta av från värmen och tillsätt de hackade sardellerna, kaprisen och den rivna vitlöken
Jag serverar med en klick fet grekisk yoghurt och lite extra kapris på toppen. Häll då ner ärtorna och vitlöksklyftorna och låt koka med i några minuter
Jag provade två varianter, dels den här och så en med chili, rödvin och persilja. Min sambo som älskar allt som är starkt blev helt till sig av dessa marinerade korvar i vitlök och kapris
Till denna risotto stekte jag hackad zucchini i olivolja, med lite pressad vitlök, ett par bitar kronärtskocka jag hade kvar och några kaprisar och faktiskt en dutt på slutet av den rivna parmesanen blev det en otippad god sidorätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.