Smaka av med flingsalt och ev. Jag tog genvägen med färdigskalade räkor och det var ändå gott men om man skalar räkorna själv är jag övertygad om att det blir dubbelt så gott
Bredsjö Blå är en av Sveriges godaste ostar, den kan ätas med sked enligt min smak. Vem vet, men jag kan bara instäma i att det är fantastiskt gott tillsammansmed färska skaldjur, prova dessutom att riva ner lite parmesan och chili i den så når aiolin till sjunde himmelsen
Men hon ville bara dela med sig av vilka ingredienser hon använt och inte tillvägagångssättet vilket är lite tråkigt för jag blev ju väldigt nyfiken på att baka och smaka dom
Ikväll hade jag egentligen tänkt laga mat med min man hade överraskat med en stor påse färska räkor. Tillräkorna gjorde jag min vitlöksdip som jag brukar göra
Tillsätt sambal och därefter räkorna. Fräsch smak av koriander till heta räkor. Tillsätt fisksås, hackad springonion och koriander (spara en del till serveringen)
Det kan låta konstigt med sill som smakar av bacon och pepparrot men oj så gott. Dela smöret i grova bitar och knåda ihop med mjöl, salt och vatten till en deg
Garnera med dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.