Klä en rektangulär form 20 x 20 cm med bakplåtspapper. 20 cm med. Denna rutan är fantastisk. Egentligen är det en småkaka från början, men nu gjorde jag den i rutor igår
De ekologiska äggen jag köpte för ett tag sen med gulaste gulorna ever gjorde att krämen inte blev så vit som jag önskade, så man kan ju ta i lite kakao så får man chokladkräm emellan istället
Vi grillade i fredags med de amerikanska släktingarna och jag hade gjort denna till efterrätt. Blanda mördegen och klä en stor pajform med löstagbar kant
Som livsmedel. Jag använde även till dessa macarons setet från Ninas mat innehållandes en Léuké silikonmatta för att göra stora macarons/whoopies samt en stor dekoreringspenna Léuké Decomax med sex munstycken i silikon
Smält smöret och blanda det med vatten och sirap under omrörning. Klicka ut på plåt med bakplåtspapper med stora mellanrum (kakorna flyter ut ganska mycket)
Bröd, bullar & kakor /. Var min första reaktion och sedan kom jag att tänka på ett par saffransbullar med pistage och mandelmassa jag fotade för ett julreportage i juli (
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.