I dag lagar vi ekologiskt majskycklingbröstmed parmesanrisotto och spetskål. Resultatet blir en krämig och smakrik risotto som är som gjuten till majskycklingbrösten
Vid gårdagens middag med goda vänner bjöd vi på lamm som huvudrätt. Timjansky. Blev själv nöjd och det är alltid tacksamt med gäster som gillar rosa kött
Krydda med salt och peppar och lägg över köttet i en ugnsfast form. Smaka av med salt och peppar. Skiva rostbiffen tunt och lägg upp på varma tallrikar tillsammans med grönsakerna och fördela slutligen såsen
Vitlöksspäckade majskycklingbröstmed citron och rosmarin. Jag har full respekt för att man om man har en sockerberoendeproblematik måste följa en väldigt strikt nollkolhydratkost, och jag vet också att många som har bekymmer med diabetes, högt blodtryck och besvärande fetma mår bra av en sådan kost
Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
Stek löken och paprikan mjuka i riktigt med olivolja på medelvärme, salta och peppra. Arrangera bulgur och kyckling vacker på tallrikar, garnera med färsk timjan och servera med crèmen vid sidan av
Resten av såsen samt extra med ljus soja och Sriracha-sås kan serveras vid sidan. 250 gram kycklingfilé, gärna ett stort majskycklingbröst eller annat fint kycklingbröst med eller utan skinn
Här är en lättgjord och god kycklingrätt att förgylla söndagen med. Kycklingen blir otroligt god och saftig när den bakas på låg temperatur, men räkna med att det tar lång tid, så du inte står och hoppar av otålighet och hunger medan du väntar på att den ska bli klar
Skölj klyftorna i vatten i ett durkslag, torka med lite papper och blanda dem med olja, salt och vitpeppar i en långpanna, ugnsform eller ugnsfast stekpanna
Gjorde en god sallad medmajskycklingbröst och denna honungs- och senaps dressing. Hade gott lantbröd med hemmagjord pesto till och lite grissiniKycklingen
Jag gjorde min egen kycklingfärs genom att mixa ett stort och fint majskycklingbröstmed skinnet borttaget, men du kan precis lika bra använda färdigmald kycklingfärs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.