När jag var i Turkiet så åt jag en salsa med avokado och dill i. Smaka av med salt och peppar. Jag hade inte tänkt mig kombinationen avokado och dill innan, men oj vad gott det var
Servera majsplättarnamed avokado- och chimichurriröran samt din goda sallad. Majsplättar. Gröp ur avokado och blanda den med övriga ingredienser i en matberedare och mixa till en slät kräm
Vispa upp äggen med 2 deciliter av mjölken. Stek till plättar i smör på medelvärme (om du vill håller du plättarna varma i ugnen på 150 grader medan du steker klart)
Vispa ner mjölblandningen i ägg- och mjölkblandningen tillsammans med chilin och koriandern. Servera plättarna med röran och en spenatsallad med tomat och strimlad rödlök
Servera majsplättarnamed avokado- och chimichurriröran samt din goda sallad. Majsplättar. Gröp ur avokado och blanda den med övriga ingredienser i en matberedare och mixa till en slät kräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.